Noa Vahle wint Gouden Televizier-Ring voor haar hoofdrol in 'Oogappels'

Noa Vahle wint Gouden Televizier-Ring voor haar hoofdrol in ‘Oogappels’

Noa Vahle heeft afgelopen zaterdag de Gouden Televizier-Ring gewonnen voor haar hoofdrol in de populaire Nederlandse serie ‘Oogappels’. De Gouden Televizier-Ring is de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland.

Noa Vahle speelt de rol van de jonge Emma in de serie. Emma is een meisje van veertien dat opgroeit in een klein dorpje in Nederland. Ze is een buitenbeentje en wordt geconfronteerd met veel problemen die typisch zijn voor deze leeftijd. Noa Vahle speelt de rol met veel gevoel en overtuiging.

De Gouden Televizier-Ring is een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan de beste Nederlandse televisieprogramma’s en -series. De winnaar wordt gekozen door een jury van televisieprofessionals. Noa Vahle won de prijs voor haar prestaties in ‘Oogappels’.

Noa Vahle was zeer verrast toen ze de prijs won. Ze bedankte de jury voor het vertrouwen dat ze in haar hadden en zei dat ze blij was dat ze de kans had gekregen om haar talent te laten zien. Ze zei ook dat ze dankbaar was voor alle steun die ze had gekregen van haar familie, vrienden en collega’s.

Noa Vahle is een jonge actrice die al veel successen heeft geboekt. Ze heeft al in verschillende films en series gespeeld, waaronder ‘De Luizenmoeder’ en ‘Komt een Vrouw bij de Dokter’. Met haar Gouden Televizier-Ring is Noa Vahle nu officieel een van de beste actrices van Nederland.