Xavi Simons en PSV-aanvaller Bakayoko in de running voor de Golden Boy Award

De Golden Boy Award is een prestigieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste jonge voetballer onder de 21 jaar in Europa. Dit jaar zijn twee Nederlandse spelers in de running voor de prijs: Xavi Simons van PSV en aanvaller Mamadou Bakayoko van PSV.

Xavi Simons is een 17-jarige middenvelder die dit seizoen zijn debuut heeft gemaakt bij PSV. Hij is een veelbelovend talent dat al veel aandacht heeft gekregen van de media. Simons heeft al een aantal indrukwekkende prestaties geleverd en heeft zich bewezen als een belangrijke speler voor PSV.

Mamadou Bakayoko is een 20-jarige aanvaller die dit seizoen ook zijn debuut heeft gemaakt bij PSV. Bakayoko heeft al een aantal doelpunten gescoord en is een belangrijke speler voor PSV geworden. Hij heeft al veel aandacht gekregen van de media en is een veelbelovend talent.

De Golden Boy Award is een prestigieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste jonge voetballer onder de 21 jaar in Europa. Er zijn veel spelers in de running voor de prijs, maar Xavi Simons en Mamadou Bakayoko zijn twee van de meest veelbelovende spelers. Beide spelers hebben al indrukwekkende prestaties geleverd en hebben zich bewezen als belangrijke spelers voor PSV. Het zal interessant zijn om te zien wie de prijs uiteindelijk wint.