KISS-leden aangeklaagd na overlijden crewlid door COVID-19 tijdens tournee

KISS-leden aangeklaagd na overlijden crewlid door COVID-19 tijdens tournee

KISS, de Amerikaanse hardrockband, is aangeklaagd door de familie van een crewlid dat is overleden tijdens hun tournee in 2020. Het crewlid, die anoniem wil blijven, is overleden aan COVID-19. De familie beweert dat KISS niet genoeg heeft gedaan om de gezondheid en veiligheid van hun crew te waarborgen.

De aanklacht beweert dat KISS de crew niet voorzien heeft van de juiste middelen om zich te beschermen tegen het virus. Ook beweert de familie dat KISS de crew niet heeft geïnformeerd over de risico’s van het virus. Volgens de aanklacht heeft KISS de crew ook niet voorzien van adequate medische zorg toen het crewlid ziek werd.

KISS heeft nog niet gereageerd op de aanklacht. De band heeft eerder aangegeven dat ze hun crewleden goed verzorgen en dat ze alle maatregelen treffen om hun gezondheid en veiligheid te waarborgen.

Het overlijden van het crewlid is een tragisch voorbeeld van hoe gevaarlijk COVID-19 kan zijn. Het is belangrijk dat bedrijven en organisaties maatregelen nemen om hun werknemers te beschermen tegen het virus. Als er geen adequate maatregelen worden genomen, kan dit leiden tot ernstige gevolgen.