Lenny Kuhr, kleinzoon van Songfestival-winnaar, ernstig gewond; zangeres reist naar Israël

Lenny Kuhr, de kleinzoon van de Nederlandse Songfestival-winnaar van 1969, Lenny Kuhr, is ernstig gewond geraakt in Israël. De zangeres reisde naar Israël om haar kleinzoon te bezoeken en te steunen.

Lenny Kuhr, de kleinzoon van de Nederlandse Songfestival-winnaar van 1969, was betrokken bij een verkeersongeval in Israël. Hij raakte ernstig gewond en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Zijn oma, Lenny Kuhr, reisde onmiddellijk naar Israël om haar kleinzoon te bezoeken en te steunen.

Lenny Kuhr is een bekende Nederlandse zangeres die in 1969 de Eurovisie Songfestival won met het nummer ‘De Troubadour’. Ze is een van de meest succesvolle Nederlandse artiesten ooit. Lenny is ook een bekende activiste voor de rechten van vrouwen en kinderen.

Lenny’s kleinzoon is ernstig gewond geraakt in Israël en ze reisde onmiddellijk naar het land om hem te bezoeken en te steunen. Lenny heeft veel steun gekregen van haar fans en vrienden die haar hebben aangemoedigd om door te gaan met haar werk.

Lenny’s fans hopen dat haar kleinzoon snel herstelt en dat Lenny de steun krijgt die ze nodig heeft om door deze moeilijke tijd heen te komen.