Roxeanne Hazes vindt het jammer dat familieperikelen haar muziek overschaduwen

Roxeanne Hazes heeft de afgelopen jaren veel succes gehad met haar muziek. Haar muziek is een mix van pop, hiphop en Nederlandstalige nummers. Maar helaas wordt haar muziek vaak overschaduwd door familieperikelen.

Roxeanne Hazes heeft al een aantal keer openlijk gesproken over de spanningen tussen haar en haar vader, André Hazes. De twee hebben een moeilijke relatie gehad en Roxeanne heeft al meerdere keren gezegd dat ze het jammer vindt dat deze familieperikelen de aandacht afleiden van haar muziek.

Roxeanne heeft ook gezegd dat ze zich gerealiseerd heeft dat ze niet alleen maar bekendheid krijgt vanwege haar naam, maar ook vanwege haar muziek. Ze wil laten zien dat ze meer is dan alleen André Hazes’ dochter. Ze wil laten zien dat ze een goede artiest is die hard werkt om haar muziek te maken.

Roxeanne heeft ook gezegd dat ze hoopte dat de spanningen tussen haar en haar vader opgelost zouden worden, zodat ze zich volledig kan concentreren op haar muziek. Ze wil laten zien dat ze een talentvolle artiest is met veel potentieel.

Het is duidelijk dat Roxeanne Hazes het jammer vindt dat familieperikelen haar muziek overschaduwen. Ze wil laten zien dat ze meer is dan alleen André Hazes’ dochter en dat ze een goede artiest is met veel potentieel. We hopen dat de spanningen tussen haar en haar vader snel opgelost worden, zodat ze zich volledig kan richten op haar muziek.