Fred van Leer komt volgend jaar twee keer naar Ahoy voor een show

Fred van Leer komt volgend jaar twee keer naar Ahoy voor een show! Fans van de Nederlandse zanger kunnen hun geluk niet op. De populaire artiest komt op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei 2020 naar Rotterdam om een spectaculaire show te geven.

De concerten zijn onderdeel van de ‘Fred van Leer Tour 2020’, waarmee hij langs verschillende steden in Nederland en België reist. Het is alweer een tijd geleden dat Fred van Leer in Ahoy was, dus deze show is een uitgelezen kans om hem weer live te zien.

De show in Ahoy belooft een avond vol muziek, entertainment en verrassingen te worden. Fred van Leer zal zijn grootste hits ten gehore brengen, waaronder ‘Ik Wil Je’, ‘Hou Me Vast’ en ‘Verliefd’. Daarnaast zal hij ook nieuwe nummers uit zijn laatste album spelen.

Tickets voor de show in Ahoy zijn nu verkrijgbaar via de website van Ahoy. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals een VIP-pakket met een meet & greet met Fred van Leer en een exclusieve tourshirt.

Dus als je fan bent van Fred van Leer, mis deze kans niet! Kom naar Ahoy op 15 en 16 mei 2020 om deze geweldige show mee te maken.