Ewan verlaat Lotto Dstny na turbulente periode voor ploeg van Dylan Groenewegen

Ewan verlaat Lotto Dstny na turbulente periode voor ploeg van Dylan Groenewegen

De Nederlandse wielrenner Ewan heeft besloten om Lotto Dstny te verlaten na een turbulente periode voor de ploeg van Dylan Groenewegen. De ploeg heeft de afgelopen maanden te maken gehad met veel tegenslagen, waaronder een dopingzaak en een aantal slechte prestaties.

Ewan, die sinds 2018 bij de ploeg reed, heeft besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij zal de komende maanden met andere teams in gesprek gaan om te kijken wat de beste optie is.

Het vertrek van Ewan is een grote klap voor de ploeg, die al een aantal moeilijke maanden achter de rug heeft. In januari werd bekend dat twee renners van de ploeg betrokken waren bij een dopingzaak, waardoor de ploeg in opspraak kwam te staan. Daarnaast hebben de prestaties van de renners de afgelopen maanden ook te wensen overgelaten.

Hoewel het vertrek van Ewan een groot verlies is voor de ploeg, is er ook hoop voor de toekomst. De ploeg heeft al aangegeven dat ze op zoek zijn naar nieuwe talenten om de ploeg te versterken. Ook hebben ze aangegeven dat ze hun best zullen doen om de prestaties in de toekomst te verbeteren.

Het is duidelijk dat Lotto Dstny een moeilijke tijd doormaakt, maar er is ook hoop voor de toekomst. Als de ploeg nieuw talent kan aantrekken en hun prestaties kan verbeteren, dan zal dit zeker helpen om de ploeg weer op het juiste spoor te krijgen.