Tennisster Rafael Nadal neemt deel aan de Australian Open in januari 2021, aldus toernooidirecteur

Tennisster Rafael Nadal neemt deel aan de Australian Open in januari 2021, aldus toernooidirecteur

Craig Tiley.

Tennisster Rafael Nadal zal deelnemen aan de Australian Open in januari 2021, aldus toernooidirecteur Craig Tiley. Nadal, die momenteel de nummer twee speler ter wereld is, heeft een indrukwekkende staat van dienst bij de Australian Open. Hij heeft de titel vier keer gewonnen, waaronder twee keer op rij in 2009 en 2010.

De toernooi directeur Tiley zei dat Nadal een van de meest succesvolle spelers in de geschiedenis van de Australian Open is en dat hij verheugd is dat hij deelneemt aan het toernooi. Hij voegde eraan toe dat Nadal een grote inspiratie is voor veel tennis fans en dat hij er zeker van is dat de fans verheugd zullen zijn om hem opnieuw te zien spelen.

De Australian Open 2021 zal plaatsvinden van 8 tot 21 februari. Dit jaar zal het toernooi worden gehouden zonder publiek, maar met een aantal aanpassingen om ervoor te zorgen dat het toernooi veilig kan worden gehouden.

Nadal heeft al eerder aangegeven dat hij er klaar voor is om deel te nemen aan het toernooi. Hij heeft gezegd dat hij er klaar voor is om te vechten voor de titel en dat hij er alles aan zal doen om zijn vierde titel te winnen.

Het is duidelijk dat Nadal een grote kanshebber is voor de titel en dat hij er klaar voor is om te strijden om de titel. Het wordt interessant om te zien hoe hij het doet tijdens de Australian Open 2021.