Deze landen kunnen zich donderdag en vrijdag kwalificeren voor het EK van 2024

Deze landen kunnen zich donderdag en vrijdag kwalificeren voor het EK van 2024

Donderdag en vrijdag staan er belangrijke wedstrijden op het programma voor de Europese kwalificatie voor het EK van 2024. Er zullen in totaal 24 landen deelnemen aan het EK, waarvan 20 landen zich rechtstreeks kwalificeren. De overige vier landen zullen zich donderdag en vrijdag kwalificeren.

Deze landen zijn: België, Denemarken, IJsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Estland, Litouwen, Letland, Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Rusland, Wit-Rusland, Kazachstan, Turkije, Israël en Noord-Macedonië.

Deze landen zullen in twee groepen van tien landen worden verdeeld. Elk land speelt een thuis- en uitwedstrijd tegen elke andere tegenstander in de groep. De vier beste landen uit elke groep kwalificeren zich voor het EK.

De wedstrijden beginnen donderdag met België tegen Denemarken en eindigen vrijdag met Noord-Macedonië tegen Israël. De wedstrijden worden gespeeld in verschillende Europese steden, waaronder Brussel, Kopenhagen, Reykjavik en Skopje.

Het is een spannende tijd voor de deelnemende landen, want de kans om zich te kwalificeren voor het EK is groot. Het is een geweldige kans voor deze landen om hun voetbalvaardigheden te laten zien en om hun land trots te maken.

We wensen alle deelnemende landen veel succes bij hun wedstrijden en hopen dat ze zich donderdag en vrijdag kunnen kwalificeren voor het EK van 2024!