Beuker wordt voorgesteld door Van Gaal voor functie bij Ajax

De voormalig trainer van Ajax, Louis van Gaal, heeft een nieuwe voordracht gedaan voor een functie bij de club. Deze keer is het Edwin van der Sar die de voordracht heeft gedaan. Edwin van der Sar is momenteel directeur bij Ajax en heeft voorgesteld dat Dennis Bergkamp, ook wel bekend als ‘Beuker’, wordt aangesteld als technisch directeur.

Dennis Bergkamp is een legendarische speler die vele successen heeft behaald bij Ajax. Hij speelde tussen 1993 en 1995 voor de club en won onder andere twee keer de Champions League. Na zijn carrière als speler is hij begonnen als assistent-trainer bij Ajax en heeft hij veel bijgedragen aan de successen van de club.

Van Gaal heeft aangegeven dat hij denkt dat Bergkamp de juiste persoon is om de technische directeur te worden bij Ajax. Hij heeft veel ervaring met het spel en is goed bekend met de club. Van Gaal denkt dat Bergkamp de juiste man is om de club naar een hoger niveau te brengen.

Het is nog niet bekend of Bergkamp de functie zal aannemen, maar het is duidelijk dat Van Gaal veel vertrouwen heeft in zijn voormalige speler. Als Bergkamp de functie aanneemt, zal hij een belangrijke rol spelen in de toekomst van Ajax. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij de club naar een nog hoger niveau kan brengen.