Van der Valk neemt 76 Dunkin' Donuts-vestigingen over

Van der Valk neemt 76 Dunkin’ Donuts-vestigingen over

Van der Valk heeft een overeenkomst gesloten met Dunkin’ Donuts om 76 vestigingen over te nemen. Deze vestigingen bevinden zich in Nederland, BelgiĆ«, Luxemburg en Duitsland. Met deze overname versterkt Van der Valk haar positie als marktleider in Europa.

De overname is een grote stap voor Van der Valk. Het bedrijf heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de horeca en heeft nu de mogelijkheid om haar aanbod aan producten en diensten uit te breiden. Met deze overname krijgt Van der Valk toegang tot de klantenbasis van Dunkin’ Donuts, waardoor het bedrijf zijn marktaandeel kan vergroten.

De overname is ook goed nieuws voor de medewerkers van Dunkin’ Donuts. Van der Valk heeft aangekondigd dat alle medewerkers van de overgenomen vestigingen hun baan behouden. Bovendien zal Van der Valk de producten en diensten die worden aangeboden in deze vestigingen uitbreiden, waardoor er meer mogelijkheden zijn voor de medewerkers om hun vaardigheden te verbeteren.

Van der Valk is enthousiast over deze overname en verwacht dat het bedrijf er veel voordeel uit zal halen. Het bedrijf is van plan om de bestaande Dunkin’ Donuts-vestigingen te moderniseren en te verbeteren, waardoor het bedrijf nog meer klanten kan aantrekken.

Met deze overname versterkt Van der Valk haar positie als marktleider in Europa. Het bedrijf heeft nu toegang tot een groter aantal klanten en kan meer producten en diensten aanbieden. Bovendien biedt de overname meer mogelijkheden voor de medewerkers om hun vaardigheden te verbeteren.