Tess (11) uit Bruchem loopt mee in New York Fashion Week als model

Tess (11) uit Bruchem loopt mee in New York Fashion Week als model

Tess (11) uit Bruchem heeft een droom die werkelijkheid wordt. Ze gaat meelopen in de New York Fashion Week als model. Tess is een 11-jarig meisje dat al jaren droomt van het lopen op de catwalk. Nu krijgt ze de kans om haar droom waar te maken.

Tess is een gepassioneerd model en heeft al veel ervaring opgedaan door te lopen in lokale modeshows. Ze heeft ook verschillende modellenwedstrijden gewonnen. Haar harde werk en vastberadenheid hebben haar de kans gegeven om mee te lopen in de New York Fashion Week.

Tess is erg enthousiast over de kans om mee te lopen in de New York Fashion Week. Ze zegt: “Ik ben zo blij dat ik deze kans krijg. Ik heb er zo hard voor gewerkt en ik ben zo trots dat ik mee mag doen aan deze show.”

Tess zal samen met andere modellen lopen in de show. Ze zal ook kleding dragen van bekende ontwerpers zoals Gucci, Prada en Louis Vuitton. Tess is erg opgewonden om deze kans te krijgen en kan niet wachten om op de catwalk te staan.

Tess is een inspiratie voor veel jonge mensen die ook hun dromen willen verwezenlijken. Haar verhaal laat zien dat je met hard werken je dromen kunt verwezenlijken, ongeacht je leeftijd.