Extinction Rebellion houdt tijdelijk geen demonstraties op de A12: ‘We beoordelen voor Kerstmis’

Extinction Rebellion heeft aangekondigd dat ze tijdelijk geen demonstraties meer zullen houden op de A12. Deze beslissing is genomen om de veiligheid van de demonstranten te waarborgen. De actiegroep heeft aangegeven dat ze de situatie rondom de weg zal beoordelen voor Kerstmis.

De A12 is al een tijdje het toneel van Extinction Rebellion-demonstraties. De actiegroep heeft verschillende acties gehouden, waaronder het blokkeren van de weg. De demonstraties hebben veel verkeersopstoppingen veroorzaakt en de politie heeft verschillende mensen gearresteerd.

De actiegroep heeft aangegeven dat ze de situatie rondom de weg zal beoordelen voor Kerstmis. Ze hebben aangegeven dat ze hun acties tijdelijk zullen staken om de veiligheid van hun demonstranten te waarborgen. Ze hebben ook aangegeven dat ze hun acties zullen hervatten als er geen verbetering is in de situatie.

De politie heeft aangegeven dat ze de situatie op de weg goed in de gaten houdt. Ze zijn er ook van overtuigd dat de demonstranten hun acties op een verantwoorde manier uitvoeren. Ze hebben ook aangegeven dat ze de demonstranten zullen blijven begeleiden en ondersteunen bij hun acties.

Het is duidelijk dat Extinction Rebellion een belangrijke rol speelt in de discussie over klimaatverandering. De actiegroep heeft aangetoond dat ze bereid zijn om hun acties tijdelijk te staken om de veiligheid van hun demonstranten te waarborgen. Het is nu afwachten wat er gaat gebeuren voor Kerstmis en of Extinction Rebellion hun acties weer zal hervatten.