Badr Hari twijfelt nog over zijn toekomst bij GLORY: 'Er kan nog van alles gebeuren'

Badr Hari twijfelt nog over zijn toekomst bij GLORY: ‘Er kan nog van alles gebeuren’

Badr Hari is een Nederlandse kickbokser die al jarenlang deel uitmaakt van de wereldwijde kickboksorganisatie GLORY. Hij is een van de meest succesvolle vechters in de organisatie, maar twijfelt nu over zijn toekomst bij GLORY.

In een recent interview met NOS Sport zei Hari dat hij nog steeds twijfelt over zijn toekomst bij GLORY. “Er kan nog van alles gebeuren,” zei hij. “Ik ben nog steeds in gesprek met GLORY en we zullen zien wat er gaat gebeuren.”

Hari heeft al jarenlang een grote invloed op de kickboks-wereld, maar de laatste tijd heeft hij wat problemen gehad met blessures en het verlies van enkele belangrijke partijen. Deze problemen hebben ervoor gezorgd dat hij twijfelt over zijn toekomst bij GLORY.

Hari heeft ook gezegd dat hij open staat voor andere mogelijkheden buiten GLORY. “Ik ben altijd open voor andere mogelijkheden,” zei hij. “Ik wil nog steeds vechten en ik ben bereid om naar andere organisaties te kijken als dat nodig is.”

Het is nog onduidelijk wat er gaat gebeuren met Badr Hari en GLORY. Er is nog steeds geen definitieve beslissing genomen, maar het lijkt erop dat Hari nog steeds twijfelt over zijn toekomst bij GLORY. Alleen de tijd zal uitwijzen wat er gaat gebeuren.