Van Veen van FC Groningen overweegt aangifte tegen provocerende NAC-supporter

Van Veen van FC Groningen overweegt aangifte tegen provocerende NAC-supporter

FC Groningen-speler Van Veen heeft aangegeven dat hij serieus overweegt aangifte te doen tegen een provocerende NAC-supporter. De incidenten vonden plaats tijdens de wedstrijd tussen FC Groningen en NAC Breda vorige week.

Van Veen werd geconfronteerd met een NAC-supporter die hem beledigde en provoceerde. De speler heeft aangegeven dat hij het niet accepteert dat hij wordt beledigd tijdens wedstrijden. Hij zei: “Ik ben een profvoetballer en ik verdien respect. Ik heb geen respect ontvangen van deze persoon en daarom overweeg ik aangifte te doen.”

De NAC-supporter werd uit het stadion verwijderd door de stewards. De club heeft aangegeven dat ze de supporter zullen aanspreken op zijn gedrag. Ook zullen ze de supporter waarschuwen voor verdere incidenten.

De KNVB heeft aangegeven dat ze dit soort incidenten niet accepteren en dat ze er alles aan doen om de veiligheid van spelers, staf en supporters te waarborgen. Ze hebben ook aangegeven dat ze deze incidenten zullen onderzoeken en dat er mogelijk sancties worden opgelegd als de supporter schuldig wordt bevonden.

Het is belangrijk dat supporters respect tonen voor spelers, staf en andere supporters. Voetbal is een sport waar iedereen van kan genieten en waar iedereen respectvol met elkaar om moet gaan. Als supporters hun gedrag niet veranderen, kan dit leiden tot ernstige problemen binnen de voetbalwereld.