Feyenoord verbiedt fans bij duel met Lazio om nieuwe incidenten te voorkomen

Feyenoord heeft besloten om geen supporters toe te laten bij het duel met Lazio Roma op dinsdagavond. Dit is een preventieve maatregel om nieuwe incidenten tussen beide clubs te voorkomen.

Het duel tussen Feyenoord en Lazio Roma staat al langer onder spanning. In december 2017 kwam het tot een vechtpartij tussen supporters van beide clubs. Er werden meerdere mensen gewond en er vielen zelfs arrestaties.

Om herhaling van deze incidenten te voorkomen, heeft Feyenoord besloten om geen supporters toe te laten bij het duel met Lazio Roma. De club heeft dit besluit genomen in overleg met de KNVB, de politie en de gemeente Rotterdam.

Feyenoord heeft aangegeven dat het besluit niet alleen voor dit duel geldt, maar ook voor toekomstige wedstrijden met Lazio Roma. De club wil zo voorkomen dat er nieuwe incidenten plaatsvinden.

De supporters van Feyenoord zijn teleurgesteld door dit besluit. Ze hadden gehoopt dat ze hun team konden aanmoedigen in de wedstrijd tegen Lazio Roma. De club heeft aangegeven dat ze begrip hebben voor de teleurstelling, maar dat de veiligheid van iedereen voorop staat.