Madison Beer treedt in februari op tijdens The Spinnin Tour in AFAS Live

Madison Beer is een Amerikaanse zangeres die opkomt in de popmuziek. Ze heeft al veel fans verzameld met haar unieke stem en haar prachtige liedjes. In februari zal Madison Beer optreden tijdens The Spinnin Tour in AFAS Live.

The Spinnin Tour is een tour die wordt georganiseerd door Spinnin Records, een van de grootste platenmaatschappijen ter wereld. De tour is bedoeld om de nieuwste muziek van de beste artiesten te laten horen. De tour begint op 7 februari in AFAS Live in Amsterdam.

Madison Beer zal optreden als een van de hoofdacts tijdens de tour. Haar optreden zal bestaan uit een mix van haar eigen nummers en covers van andere artiesten. Haar liedjes gaan over liefde, vriendschap en het leven. Ze heeft al veel fans verzameld met haar unieke stem en haar prachtige liedjes.

Het optreden van Madison Beer zal een avond vol muziek, dans en plezier worden. Als je fan bent van Madison Beer, dan is dit je kans om haar optreden bij te wonen. Het optreden begint om 20:00 uur en de deuren openen om 19:00 uur. Kaarten voor het optreden zijn nu verkrijgbaar via de website van AFAS Live.

Wees er snel bij, want het optreden van Madison Beer belooft een avond vol muziek, dans en plezier te worden!