Weghorst zoekt contact met Koeman na kritisch interview: 'Was niet zo bedoeld'

Weghorst zoekt contact met Koeman na kritisch interview: ‘Was niet zo bedoeld’

Weghorst zoekt contact met Koeman na kritisch interview: ‘Was niet zo bedoeld’

De Nederlandse aanvaller Wout Weghorst heeft contact gezocht met bondscoach Ronald Koeman na een kritisch interview dat hij gaf. Weghorst zei in het interview dat hij het gevoel had dat Koeman hem niet wilde selecteren voor het Nederlands elftal. Weghorst heeft nu toegegeven dat hij de uitspraken niet zo bedoelde en heeft contact gezocht met Koeman om zijn excuses aan te bieden.

Weghorst, die momenteel speelt voor VfL Wolfsburg in de Bundesliga, gaf het interview aan de NOS. In het interview zei hij dat hij het gevoel had dat Koeman hem niet wilde selecteren voor het Nederlands elftal. Weghorst zei ook dat hij zich afvroeg waarom hij niet was geselecteerd voor de laatste interlands van Oranje.

Na het interview heeft Weghorst contact gezocht met Koeman om zijn excuses aan te bieden. Weghorst zei dat hij de uitspraken niet zo bedoelde en dat hij respect heeft voor de bondscoach. Hij voegde eraan toe dat hij blij is met de kans die hij heeft gekregen om te spelen voor Oranje en dat hij zijn best zal doen om zijn plaats in het team te verdienen.

Het is duidelijk dat Weghorst spijt heeft van zijn uitspraken en dat hij zijn excuses aanbiedt aan Koeman. Het is nu afwachten of Koeman bereid is om de excuses aan te nemen en Weghorst opnieuw te selecteren voor Oranje.