Ronald Koeman verbaasd over niveau Ajax: ‘Je bent heel ver afgezakt als AZ zo gemakkelijk wint’

Ronald Koeman was verbaasd over het niveau van Ajax na de verloren wedstrijd tegen AZ. De wedstrijd eindigde in een 0-2 overwinning voor AZ, en Koeman was duidelijk teleurgesteld in de prestaties van zijn team.

“Je bent heel ver afgezakt als AZ zo gemakkelijk wint”, zei Koeman na afloop van de wedstrijd. “We hebben de hele wedstrijd geprobeerd om de score te veranderen, maar het lukte ons niet. We hadden geen kracht meer om terug te komen.”

Koeman benadrukte dat Ajax meer moet doen om hun niveau te verhogen. “We moeten onszelf blijven uitdagen om beter te worden. We moeten onszelf blijven pushen om onze prestaties te verbeteren. We hebben de kwaliteit om beter te spelen, maar we moeten hard werken om dat te bereiken.”

De verloren wedstrijd tegen AZ was een duidelijk teken dat Ajax meer moet doen om hun niveau te verhogen. Koeman is ervan overtuigd dat zijn team in staat is om betere prestaties te leveren als ze hun best doen. Het is nu aan de spelers om hun best te doen om hun prestaties te verbeteren en hun niveau te verhogen.