Vanaf volgende maand te zien op Netflix: Het zesde en laatste seizoen van The Crown

De laatste afleveringen van het zesde seizoen van The Crown zullen vanaf volgende maand te zien zijn op Netflix. Deze populaire historische dramaserie volgt de Britse koninklijke familie door de jaren heen, vanaf de jaren vijftig tot de huidige tijd.

Het zesde seizoen zal de laatste afleveringen van de serie bevatten, waarin de kijker getuige zal zijn van de laatste jaren van het bewind van koningin Elizabeth II. Het seizoen zal ook de toekomst van de koninklijke familie tonen, met inbegrip van de toekomstige koningin, prinses Charlotte.

De cast van het zesde seizoen bevat veel bekende gezichten, waaronder Olivia Colman als koningin Elizabeth II, Helena Bonham Carter als prinses Margaret en Tobias Menzies als prins Philip. Er zullen ook veel nieuwe gezichten te zien zijn, waaronder Josh O’Connor als prins Charles en Erin Doherty als prinses Anne.

Het zesde seizoen belooft een geweldige afsluiting te worden van deze populaire serie. De afleveringen zullen vanaf volgende maand te zien zijn op Netflix, dus vergeet niet om ze te bekijken!