Frankrijk treft Oranje zonder verdedigers Upamecano en Koundé

Frankrijk heeft een grote klap gekregen voor de komende interland tegen Oranje. Verdedigers Dayot Upamecano en Jules Koundé zijn beiden geblesseerd en zullen niet meespelen. Beide spelers zijn belangrijke leden van de Franse selectie en hun afwezigheid zal een grote impact hebben op het team.

Upamecano is een van de meest veelbelovende verdedigers van het moment. Hij speelt voor RB Leipzig in de Duitse Bundesliga en is een van de beste verdedigers in de competitie. Koundé speelt voor Sevilla in La Liga en is ook een belangrijke speler voor Frankrijk.

Het Franse team zal nu moeten improviseren om hun verdediging te versterken. Zonder Upamecano en Koundé zal het moeilijk worden om Oranje te verslaan. De Franse bondscoach Didier Deschamps zal waarschijnlijk een andere tactiek moeten bedenken om het team te laten slagen.

Het is een moeilijke situatie voor Frankrijk, maar met de juiste aanpassingen kan het team nog steeds een goed resultaat behalen tegen Oranje. De spelers die Deschamps kiest om de verdediging te versterken, zullen cruciaal zijn voor het resultaat. Als Frankrijk in staat is om deze veranderingen goed te implementeren, dan kan het team nog steeds een goede prestatie leveren tegen Oranje.