Nolet en Lucas Bols willen samenwerken als drankenmakers

Nolet en Lucas Bols hebben aangekondigd dat ze samen gaan werken om nieuwe dranken te maken. Nolet is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 300 jaar bestaat en wereldwijd bekend staat om hun unieke jenever. Lucas Bols is een van de oudste drankenmakers ter wereld, gevestigd in Amsterdam. Samen willen ze een nieuwe generatie dranken maken die zowel de klassieke smaken als de moderne trends combineren.

De samenwerking zal zich voornamelijk richten op het creƫren van nieuwe dranken die de klassieke smaken van Nolet combineren met de innovatieve technieken van Lucas Bols. De twee bedrijven zullen samenwerken om nieuwe dranken te maken die de consumenten zullen aanspreken. Ze hopen ook dat ze een nieuwe generatie consumenten kunnen aanspreken met hun unieke dranken.

De twee bedrijven hebben aangekondigd dat ze hun samenwerking in 2021 zullen lanceren. Ze zullen eerst een reeks proefdranken maken, waarna ze deze zullen testen bij consumenten. Als de proefdranken goed worden ontvangen, zullen ze deze op de markt brengen.

Nolet en Lucas Bols hopen dat hun samenwerking een succesvolle toevoeging zal zijn aan de drankensector. Ze willen dat hun dranken een unieke smaak en ervaring bieden aan consumenten over de hele wereld. Door hun samenwerking hopen ze ook dat ze een nieuwe generatie consumenten kunnen aanspreken met hun unieke dranken.