Explosie veroorzaakt grote schade bij station Bussum

Gisteren heeft een explosie bij station Bussum grote schade veroorzaakt. De explosie vond plaats in de ochtend rond 7.00 uur. Er zijn geen gewonden gevallen, maar de schade is enorm.

Volgens de politie is de oorzaak van de explosie nog onbekend. Er wordt echter vermoed dat het een technisch defect was. Er zijn verschillende getuigen die hebben gezien dat er rook uit het station kwam voordat de explosie plaatsvond.

De schade die is veroorzaakt door de explosie is enorm. Er zijn grote delen van het station beschadigd, waaronder het dak en de muren. Ook zijn er verschillende ramen gebroken en is er veel materiaal vernield.

De politie heeft het station afgesloten en is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de explosie. Het station zal waarschijnlijk een aantal weken gesloten blijven terwijl er reparaties worden uitgevoerd.

De gemeente Bussum heeft aangeboden om de schade te vergoeden. Ook hebben ze aangeboden om alternatieve vervoersmiddelen te regelen voor mensen die normaal gesproken met de trein naar Bussum reizen.

De explosie bij station Bussum heeft grote schade veroorzaakt. De oorzaak is nog onbekend, maar de gemeente Bussum heeft aangeboden om de schade te vergoeden en alternatieve vervoersmiddelen te regelen voor mensen die normaal gesproken met de trein naar Bussum reizen.