Napoli wint na PSG's herstel van Champions League-pak slaag

Napoli wint na PSG’s herstel van Champions League-pak slaag

Napoli heeft een grote overwinning behaald in de Champions League. Na een herstel van een pak slaag tegen PSG, heeft Napoli de wedstrijd met 2-1 gewonnen.

De wedstrijd begon met een doelpunt van Napoli in de tweede minuut. Dit was een grote verrassing voor PSG, die niet had verwacht dat Napoli zo sterk zou beginnen. PSG kwam terug in de twintigste minuut met een doelpunt van Neymar.

Na de rust kwam Napoli terug met een doelpunt van Dries Mertens. Deze goal was genoeg om de wedstrijd te winnen. Napoli speelde een sterke tweede helft en hield PSG van het doel af.

Deze overwinning is een grote stap voor Napoli in de Champions League. Het betekent dat ze in de volgende ronde kunnen gaan strijden om de titel. Het is ook een grote boost voor het team, dat zichzelf heeft bewezen tegen een sterk team als PSG.

Napoli heeft laten zien dat ze een sterk team zijn en dat ze klaar zijn om te strijden voor de titel. Als ze zo door blijven spelen, zou het zomaar kunnen dat ze de Champions League winnen.