Giménez leidt Feyenoord naar zesde opeenvolgende Eredivisie-overwinning tegen PEC Zwolle

Giménez leidt Feyenoord naar zesde opeenvolgende Eredivisie-overwinning tegen PEC Zwolle

Feyenoord heeft zondagavond een zesde opeenvolgende overwinning behaald in de Eredivisie. De Rotterdammers wonnen met 2-1 van PEC Zwolle dankzij twee doelpunten van Luis Sinisterra en een uitstekende prestatie van de Colombiaanse spits Luis Giménez.

Giménez was de grote man achter de overwinning van Feyenoord. Hij scoorde het eerste doelpunt in de tweede helft en was vervolgens betrokken bij de tweede goal. Met zijn goede spel liet hij zien waarom hij zo’n belangrijke speler is voor Feyenoord.

De overwinning betekent dat Feyenoord nu al zes opeenvolgende overwinningen heeft behaald in de Eredivisie. Dit is een geweldig resultaat voor de Rotterdammers, die steeds meer vertrouwen krijgen in hun spel.

De overwinning was ook belangrijk voor Feyenoord, omdat het de ploeg in staat stelde om de koppositie in de Eredivisie te behouden. Met nog vier wedstrijden te gaan is Feyenoord nu in een goede positie om de titel te winnen.

Het was een moeilijke wedstrijd voor Feyenoord, maar dankzij de geweldige prestatie van Luis Giménez werd het uiteindelijk toch nog een overwinning. De Colombiaanse spits heeft laten zien dat hij een belangrijke speler is voor Feyenoord en dat hij een grote rol kan spelen in hun poging om de Eredivisie-titel te winnen.