HBO Max blijft in Benelux onder de naam MAX

HBO Max blijft in Benelux onder de naam MAX

HBO Max, de streamingdienst van WarnerMedia, is nu ook beschikbaar in de Benelux. De dienst zal hier echter onder de naam MAX bekend staan.

MAX is een nieuwe streamingdienst die de beste series en films van WarnerMedia biedt. De dienst biedt een breed scala aan content, waaronder films en series van HBO, Warner Bros., Cartoon Network, TNT en TBS. Ook kun je genieten van exclusieve films en series die alleen op MAX te zien zijn.

Met MAX kun je onbeperkt genieten van de beste films en series. Je kunt kiezen uit een breed scala aan genres, waaronder drama, komedie, horror, sciencefiction en meer. Er zijn ook veel originele series en films die alleen op MAX te zien zijn.

Naast het streamen van films en series kun je ook genieten van live sportevenementen. Je kunt kiezen uit een breed scala aan sporten, waaronder voetbal, basketbal, tennis en meer. Ook kun je genieten van originele documentaires en comedy specials.

MAX biedt ook een breed scala aan kinderprogramma’s. Er zijn veel populaire series voor kinderen, waaronder Tom & Jerry, Scooby-Doo en Looney Tunes. Ook kun je genieten van originele kinderprogramma’s die alleen op MAX te zien zijn.

Als je MAX wilt gebruiken, heb je een abonnement nodig. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waaronder maandelijkse abonnementen en jaarabonnementen. Je kunt ook een proefabonnement afsluiten om de dienst uit te proberen voordat je een abonnement koopt.

HBO Max is nu beschikbaar in de Benelux onder de naam MAX. Met MAX kun je genieten van de beste films en series, live sportevenementen, originele documentaires en comedy specials en veel meer. Als je MAX wilt gebruiken, heb je een abonnement nodig.