Go Ahead Eagles wint ruim van Heracles Almelo, Vitesse-Excelsior eindigt in gelijkspel

Go Ahead Eagles heeft zaterdagavond een ruime overwinning geboekt tegen Heracles Almelo. De ploeg uit Deventer won met 4-1 van de ploeg uit Almelo.

De wedstrijd begon met een vroege voorsprong voor Go Ahead Eagles. Na een kwartier spelen wisten de Deventers de score te openen. Na deze goal kreeg Heracles Almelo meer grip op de wedstrijd, maar de ploeg uit Deventer wist de voorsprong vast te houden tot de rust.

Na de rust werd het spelbeeld steeds meer in het voordeel van Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer wist de voorsprong uit te breiden naar 4-0. Heracles Almelo kreeg nog een kans om terug te komen in de wedstrijd, maar de ploeg uit Almelo kon de achterstand niet meer goedmaken. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een ruime overwinning voor Go Ahead Eagles: 4-1.

In het andere Eredivisiewedstrijd van zaterdagavond eindigde Vitesse-Excelsior in een gelijkspel. De ploegen uit Arnhem en Rotterdam speelden een spannende wedstrijd die uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel eindigde.

Go Ahead Eagles heeft met de ruime overwinning op Heracles Almelo de tweede plaats in de Eredivisie verstevigd. De ploeg uit Deventer staat nu op vijf punten afstand van koploper Ajax en is daarmee nog steeds in de race om de titel. Vitesse en Excelsior blijven beide in de middenmoot van de Eredivisie staan.