Go Ahead Eagles start seizoen met eclatante overwinning op Heracles

Go Ahead Eagles heeft een geweldig seizoen begonnen met een eclatante overwinning op Heracles. De ploeg uit Deventer won met 4-1 in een spannende wedstrijd.

De wedstrijd begon goed voor de Eagles, die al na twee minuten op voorsprong kwamen. Na een goede aanval van de Eagles werd de bal door de verdediging van Heracles naar de voeten van spits Jari Vlak gespeeld, die de bal in het doel schoot.

Heracles kwam terug in de wedstrijd en scoorde de gelijkmaker, maar Go Ahead Eagles was niet van plan om de voorsprong uit handen te geven. Na rust scoorde de Eagles twee doelpunten in korte tijd en bracht de score naar 3-1. De Eagles maakten de score vervolgens definitief met een vierde doelpunt in de laatste minuut van de wedstrijd.

De overwinning is een goed begin van het seizoen voor Go Ahead Eagles. De ploeg heeft laten zien dat ze in staat zijn om tegen iedere tegenstander te winnen. De Eagles zullen nu hopen dat ze hun goede vorm kunnen vasthouden en zo een succesvol seizoen kunnen neerzetten.