Heerenveen beëindigt reeks nederlagen met gelijkspel tegen NEC

Heerenveen heeft een einde gemaakt aan hun reeks van vijf opeenvolgende nederlagen. In een spannende wedstrijd tegen NEC hebben ze een gelijkspel behaald. De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en had al snel een voorsprong. Na een goede actie van Mitchell van Bergen scoorde Henk Veerman de 1-0. NEC kwam sterk terug in de wedstrijd en kon al snel de gelijkmaker scoren. In de tweede helft was het een spannende wedstrijd met kansen over en weer. Uiteindelijk bleef het bij 1-1 en kon Heerenveen eindelijk weer eens een punt pakken.

Met deze gelijkspel heeft Heerenveen een einde gemaakt aan hun reeks van vijf opeenvolgende nederlagen. Hoewel de ploeg nog steeds op de laatste plaats staat, is het resultaat een stap in de goede richting. Trainer Johnny Jansen is dan ook tevreden met het resultaat. “We hebben hard gewerkt om dit resultaat te behalen en ik ben blij dat we eindelijk weer eens een punt hebben gepakt. Nu moeten we doorbouwen op dit resultaat en hopelijk kunnen we ons in de komende wedstrijden verbeteren.”

Heerenveen zal nu proberen hun goede resultaat vast te houden en zo uit de degradatiezone te blijven. De ploeg speelt hun volgende wedstrijd op zondag tegen FC Emmen.