Biles mist goud, maar verzamelt 28e WK-medaille in carrière

Biles mist goud, maar verzamelt 28e WK-medaille in carrière

De Amerikaanse turner Simone Biles heeft tijdens het WK turnen in Stuttgart, Duitsland, haar 28e medaille verzameld. Hoewel ze geen goud won, was het een bijzondere prestatie.

Biles begon de wedstrijd met een zilveren medaille op de balk. Daarna won ze brons op de vloer en de brug. Hoewel ze geen goud won, was het een indrukwekkende prestatie.

De 22-jarige Biles is de meest succesvolle turner ooit. Ze heeft in haar carrière al 28 WK-medailles verzameld, waaronder 14 gouden. Ze heeft ook 21 Olympische medailles verzameld, waaronder 15 gouden.

Biles is niet alleen een van de meest succesvolle turners ooit, maar ook een van de meest succesvolle atleten ooit. Ze is de enige atleet die meer dan 20 medailles op WK-niveau heeft gewonnen.

Hoewel Biles geen goud won tijdens het WK turnen, was het toch een bijzondere prestatie. Het is een bewijs van haar talent en toewijding aan het turnen. Met nog twee jaar te gaan tot de Olympische Spelen van Tokio, is Biles vastbesloten om nog meer medailles te winnen.