Martens levert assist bij PSG-overwinning, Kalma maakt winnende goal bij basisdebuut

Martens levert assist bij PSG-overwinning, Kalma maakt winnende goal bij basisdebuut

De Parijse voetbalclub PSG heeft afgelopen zondag een belangrijke overwinning behaald in de Franse Ligue 1. De ploeg won met 2-1 van de uitdager OGC Nice. De overwinning was te danken aan de assist van speler Thilo Martens en de winnende goal van debutant Yann Kalma.

Martens, die afgelopen zomer naar PSG kwam, speelde een belangrijke rol in de overwinning. Hij gaf een perfecte assist aan Kalma, waardoor deze de winnende goal kon maken. Kalma maakte zijn basisdebuut voor PSG en bewees dat hij een waardevolle aanwinst is voor de club.

De overwinning was belangrijk voor PSG, omdat het de club in staat stelde om de koppositie in de Ligue 1 te behouden. Met deze overwinning heeft PSG nu al vier punten voorsprong op de nummer twee.

Martens en Kalma waren na afloop van de wedstrijd erg blij met hun prestaties. Martens zei: “Ik ben erg blij met mijn assist. Ik ben ook blij dat Yann de winnende goal heeft gemaakt bij zijn debuut. Het was een geweldige prestatie van hem.” Kalma voegde toe: “Ik ben erg trots dat ik mijn basisdebuut heb gemaakt en dat ik de winnende goal heb gemaakt. Ik ben erg dankbaar voor Thilo’s assist.”

Het was duidelijk dat Martens en Kalma een belangrijke bijdrage hadden geleverd aan de overwinning van PSG. Hun prestaties bewijzen dat PSG een sterk team heeft met veel talentvolle spelers.