Jans wil mental coach worden bij hekkensluiter FC Utrecht: 'Hoewel dat niet alle problemen oplost'

Jans wil mental coach worden bij hekkensluiter FC Utrecht: ‘Hoewel dat niet alle problemen oplost’

Jans is een mental coach die zich heeft aangesloten bij FC Utrecht, de hekkensluiter van de Eredivisie. Hoewel hij weet dat hij niet alle problemen van de club kan oplossen, gelooft hij dat hij een verschil kan maken.

Jans heeft veel ervaring met het werken met sporters. Hij heeft gewerkt met atleten uit verschillende sporten, waaronder voetbal. Hij gelooft dat hij de spelers van FC Utrecht kan helpen om hun mentale spel te verbeteren.

Jans is van mening dat mentale coaching een belangrijk onderdeel is van het voetbal. Hij gelooft dat het mentale aspect van het spel net zo belangrijk is als het fysieke aspect. Jans gelooft dat door de spelers te helpen hun mentale spel te verbeteren, ze beter in staat zullen zijn om hun fysieke spel te verbeteren.

Jans gelooft dat hij de spelers van FC Utrecht kan helpen om hun mentale spel te verbeteren door hen te helpen om hun doelen te bereiken en hun focus te verbeteren. Hij gelooft ook dat hij de spelers kan helpen om beter om te gaan met stress en omgaan met druk situaties.

Hoewel Jans weet dat hij niet alle problemen van FC Utrecht kan oplossen, gelooft hij dat hij een verschil kan maken door de mentale kant van het spel te verbeteren. Hij gelooft dat door de spelers te helpen hun mentale spel te verbeteren, ze beter in staat zullen zijn om hun fysieke spel te verbeteren en zo de resultaten van de club te verbeteren.