Vitesse verzoekt uitstel voor publicatie jaarrekening vanwege problemen

met de fusie

Vitesse heeft een verzoek ingediend bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om uitstel te verlenen voor de publicatie van de jaarrekening. Dit komt door problemen die zijn ontstaan door de fusie tussen Vitesse en het Amerikaanse bedrijf Fintech.

De fusie tussen Vitesse en Fintech is een grote stap voorwaarts voor beide bedrijven. Het doel is om een leidende speler te worden in de financiële technologie-industrie. Hoewel de fusie een positieve stap is, heeft het ook problemen opgeleverd.

Vitesse heeft aangegeven dat er problemen zijn met de integratie van de twee bedrijven. Dit heeft geleid tot vertragingen bij het opstellen van de jaarrekening. Daarom heeft Vitesse de AFM gevraagd om uitstel te verlenen voor de publicatie van de jaarrekening.

De AFM heeft aangegeven dat er geen uitstel zal worden verleend als er geen goede reden is waarom de jaarrekening niet op tijd kan worden gepubliceerd. Daarom moet Vitesse aannemelijk maken dat er sprake is van een redelijke oorzaak voor het uitstel.

Vitesse moet nu aantonen dat er sprake is van een redelijke oorzaak voor het uitstel, zoals problemen met de fusie. Als Vitesse dit kan aantonen, dan zal de AFM waarschijnlijk uitstel verlenen voor de publicatie van de jaarrekening.