Politie: Heftig geweld door Legia-supporters bij wedstrijd tegen AZ

De politie heeft heftig geweld meegemaakt tijdens de wedstrijd tussen Legia Warschau en AZ op woensdagavond. Er waren verschillende incidenten waarbij Legia-supporters betrokken waren.

Volgens de politie werden er bommen, vuurwerk en andere voorwerpen naar de politieagenten gegooid. Ook werden er stenen en flessen gegooid naar de supporters van AZ. Er werden ook verschillende auto’s beschadigd.

De politie heeft verschillende mensen gearresteerd in verband met de incidenten. Er zijn ook verschillende mensen verhoord over de gebeurtenissen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de incidenten. Ze zullen hard optreden tegen iedereen die betrokken is bij het geweld.

De wedstrijd tussen Legia Warschau en AZ was een belangrijke wedstrijd in de Europese competitie. Het is triest dat er zulke incidenten plaatsvonden tijdens de wedstrijd.

De politie hoopt dat dergelijk geweld in de toekomst niet meer voorkomt. Ze willen dat iedereen zich aan de regels houdt en dat er geen geweld meer plaatsvindt tijdens voetbalwedstrijden.