Gravenberch en Frimpong leveren bijdrage aan overwinning van Liverpool

De Nederlandse voetballers Oviemuno Gravenberch en Perr Schuurs hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de overwinning van Liverpool op Tottenham Hotspur. De twee spelers, die beiden in de jeugdopleiding van Ajax speelden, stonden in de basiself van Liverpool.

Gravenberch, die in de zomer van 2019 naar Liverpool verhuisde, speelde een goede wedstrijd. Hij was betrokken bij de openingsgoal van Liverpool, waardoor hij een assist kreeg. De 18-jarige middenvelder was ook betrokken bij de tweede goal van Liverpool, waardoor hij een tweede assist kreeg.

Frimpong, die in de zomer van 2020 naar Liverpool verhuisde, speelde ook een goede wedstrijd. De 19-jarige verdediger was betrokken bij de derde goal van Liverpool, waardoor hij een assist kreeg.

De prestaties van Gravenberch en Frimpong waren van grote waarde voor Liverpool. De twee jonge spelers hebben bewezen dat ze klaar zijn voor het grote werk en hebben laten zien dat ze een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van Liverpool.

Het is duidelijk dat Gravenberch en Frimpong twee belangrijke spelers zijn voor Liverpool en dat ze een grote toekomst tegemoet gaan. Het is te hopen dat ze hun prestaties van deze wedstrijd kunnen voortzetten en dat ze nog meer successen voor Liverpool kunnen behalen.