Ajax verliest door doelpunt 'knipoog-Kroaat' Vida ook bij AEK

Ajax verliest door doelpunt ‘knipoog-Kroaat’ Vida ook bij AEK

Athene

Ajax heeft de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League verloren. De ploeg uit Amsterdam verloor met 1-0 van AEK Athene, door een doelpunt van de Kroaat Domagoj Vida. Het was een bijzonder doelpunt, omdat Vida eerst naar de camera knipoogde voordat hij scoorde.

De wedstrijd begon goed voor Ajax, dat de bal meer in bezit had en de meeste kansen creƫerde. Maar het was AEK Athene dat als eerste scoorde. In de 35e minuut schoot Domagoj Vida de bal in het doel. Voordat hij schoot, knipoogde hij naar de camera.

De Ajax-spelers waren boos op Vida, omdat ze vonden dat hij onsportief handelde. Ondanks dat Ajax nog meerdere kansen kreeg om te scoren, lukte het niet om de achterstand weg te werken. Uiteindelijk verloor Ajax met 1-0.

Het verlies is een grote teleurstelling voor Ajax, omdat het de tweede wedstrijd in de groepsfase verloor. Het is nu afwachten of Ajax zich kan herpakken in de volgende wedstrijden. Als Ajax niet meer punten kan halen, is het moeilijk om door te gaan naar de volgende ronde.