Van de Zandschulp wint eindelijk weer en bereikt tweede ronde in Shanghai Open

De Nederlandse tennisser Botic van de Zandschulp heeft eindelijk weer een overwinning geboekt. Afgelopen week bereikte hij de tweede ronde van het Shanghai Open.

Van de Zandschulp, die als nummer zestig staat in de wereldranglijst, versloeg de Chinese wildcardhouder Wu Yibing in twee sets met 6-3 en 6-2. Het was een mooie overwinning voor de Nederlander, die al geruime tijd geen wedstrijden meer had gewonnen.

Het was voor Van de Zandschulp een belangrijke overwinning, omdat hij na een lange periode van blessures en teleurstellingen weer eens een goede prestatie kon neerzetten. Hij was blij met zijn prestatie en zei dat hij hard had gewerkt om terug te komen op het hoogste niveau.

Van de Zandschulp is nu klaar voor de tweede ronde van het Shanghai Open, waar hij het opneemt tegen de nummer twee van de wereldranglijst, Novak Djokovic. Hij weet dat het een zware wedstrijd wordt, maar hij is vastbesloten om zijn beste spel te laten zien en om zo ver mogelijk te komen in het toernooi.

Van de Zandschulp is een veelbelovende tennisser die al veel successen heeft behaald. We hopen dat hij zijn overwinning in Shanghai kan uitbreiden en dat hij verder kan gaan met het verbeteren van zijn prestaties.