NU.nl zoekt een interactieredacteur: Kom jij ons team versterken?

NU.nl, Nederlands grootste nieuwswebsite, zoekt een interactieredacteur om hun team te versterken. Als interactieredacteur ben je verantwoordelijk voor het creëren van een geweldige online ervaring voor de lezers van NU.nl. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van interessante, informatieve en leuke artikelen en het beheren van de sociale media-kanalen van NU.nl.

Als interactieredacteur ben je verantwoordelijk voor het creëren van een geweldige online ervaring voor de lezers van NU.nl. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van interessante, informatieve en leuke artikelen en het beheren van de sociale media-kanalen van NU.nl. Je bent ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe content, het monitoren van trends in de media en het beantwoorden van vragen van lezers.

De ideale kandidaat voor deze functie is creatief, enthousiast en communicatief vaardig. Je moet ook een goed begrip hebben van online media, sociale media en SEO. Je moet ook goed kunnen werken met verschillende soorten content management systemen.

Als je denkt dat je de perfecte kandidaat bent voor deze functie, stuur dan je CV en een korte motivatie naar NU.nl. We zijn erg benieuwd naar jouw ideeën en kijk uit naar jouw toetreding tot ons team!