Antwerp-directeur Van Bommel: 'Ik begrijp de ineenstorting niet: dit overkomt ons nooit'

Antwerp-directeur Van Bommel: ‘Ik begrijp de ineenstorting niet: dit overkomt ons nooit’

Antwerp-directeur Peter Van Bommel is verbijsterd over de ineenstorting van de Europese voetbalcompetitie. “Ik begrijp het niet. Dit overkomt ons nooit”, zei hij.

Van Bommel voegde eraan toe dat de club de situatie serieus neemt en dat ze alle mogelijke maatregelen nemen om de situatie te verbeteren. “We hebben al veel geïnvesteerd in de club en we zullen blijven investeren om ervoor te zorgen dat we deze crisis doorstaan”, aldus Van Bommel.

De directeur benadrukte ook dat de club een sterke band heeft met de supporters en dat ze hun steun waarderen. “We zijn dankbaar voor de steun die we van onze supporters krijgen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we deze crisis doorstaan”, voegde hij eraan toe.

Van Bommel benadrukte ook dat Antwerp een sterke financiële basis heeft en dat ze in staat zijn om deze crisis te doorstaan. “We hebben een solide financiële basis en we zullen ervoor zorgen dat we deze crisis doorstaan”, aldus Van Bommel.

Hij benadrukte ook dat de club er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de spelers en stafleden hun salaris krijgen. “We zullen ervoor zorgen dat onze spelers en stafleden hun salaris krijgen, ook als het moeilijk wordt”, aldus Van Bommel.

Van Bommel sloot af met de woorden: “We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we deze crisis doorstaan en dat we terugkeren naar onze normale voetbalactiviteiten.”