Feyenoord-speler Zerrouki laat ondanks nederlaag vertrouwen blijken uit duel met Atlético

Feyenoord-speler Zerrouki laat ondanks nederlaag vertrouwen blijken uit duel met Atlético

Madrid

Feyenoord-speler Oussama Zerrouki liet ondanks de nederlaag tegen Atlético Madrid een positief gevoel achter. De Rotterdammers verloren met 0-2, maar Zerrouki liet zien dat hij een waardevolle speler is voor de ploeg.

De 21-jarige middenvelder speelde een goede wedstrijd tegen de Spaanse topclub. Hij was actief in de duels en stond zijn mannetje. Ook liet hij zien dat hij technisch sterk is en dat hij goed kan combineren.

Hoewel Feyenoord het duel verloor, was er voor Zerrouki toch een positief moment. In de tweede helft scoorde hij bijna een prachtig doelpunt. Hij kreeg de bal op de rand van het strafschopgebied en schoot met links, maar de Atlético-keeper kon net op tijd redden.

Ondanks de nederlaag laat Zerrouki zien dat hij een belangrijke speler is voor Feyenoord. Hij heeft al meerdere wedstrijden gespeeld en laat zien dat hij kan groeien in het team. Hij is een belangrijke schakel in het middenveld en kan Feyenoord helpen om nog beter te worden.

Het duel tegen Atlético Madrid was een goede test voor Feyenoord en vooral voor Zerrouki. Hoewel de ploeg verloor, laat de jonge middenvelder zien dat hij een waardevolle speler is voor de Rotterdammers.