NPO-voorzitter stelt terugkeer Matthijs van Nieuwkerk op tv definitief stop

Matthijs van Nieuwkerk, bekend van de talkshow De Wereld Draait Door, zal niet terugkeren op tv. De NPO heeft deze week bevestigd dat de voorzitter van de NPO, Henk Hagoort, heeft besloten dat de terugkeer van Van Nieuwkerk definitief stop is gezet.

Van Nieuwkerk had aangegeven dat hij graag terug wilde keren naar de talkshow, maar de NPO heeft besloten dat dit niet mogelijk is. Hagoort zei in een verklaring dat de NPO het belangrijk vindt om vernieuwing te stimuleren en dat het terugkeren van Van Nieuwkerk niet past binnen deze visie.

Het besluit om Van Nieuwkerk niet terug te laten keren is een teleurstelling voor veel fans. Van Nieuwkerk was een populaire presentator en veel mensen hadden gehoopt dat hij weer terug zou komen.

Hoewel de NPO het besluit heeft genomen om Van Nieuwkerk niet terug te laten keren, heeft de organisatie aangegeven dat ze open staan voor andere mogelijkheden om met Van Nieuwkerk samen te werken. Hagoort zei dat hij graag met Van Nieuwkerk wil blijven samenwerken en dat er verschillende manieren zijn waarop dit kan gebeuren.

Hoewel de terugkeer van Van Nieuwkerk definitief stop is gezet, zal hij waarschijnlijk nog wel op tv te zien zijn in andere programma’s. De NPO heeft aangegeven dat ze open staan voor andere samenwerkingen met Van Nieuwkerk en dat er verschillende manieren zijn waarop dit kan gebeuren.