Antwerp en Van Bommel verliezen Nederlands CL-duel tegen Shakhtar Donetsk

Antwerp en Van Bommel verliezen Nederlands CL-duel tegen Shakhtar Donetsk

Antwerp en Van Bommel hebben hun Champions League-duel tegen Shakhtar Donetsk verloren. De ploeg van trainer Frank Vercauteren verloor met 0-2 in Oekraïne.

Het was een moeilijke wedstrijd voor Antwerp. De ploeg had moeite om de bal in bezit te houden en kreeg maar weinig kansen om te scoren. Het was Shakhtar Donetsk dat al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam. De thuisploeg scoorde na een uur spelen ook nog de 0-2.

Antwerp kon daarna niet meer terugkomen in de wedstrijd. De ploeg van Van Bommel kreeg wel nog enkele kansen, maar deze werden niet benut. Uiteindelijk verloor Antwerp met 0-2.

Het is een teleurstellende uitslag voor Antwerp en Van Bommel. De ploeg had meer verwacht van deze wedstrijd, maar helaas was het Shakhtar Donetsk dat de overwinning pakte.

De ploeg van Vercauteren zal nu moeten proberen om zich te herstellen voor de volgende wedstrijd. Antwerp heeft nog twee wedstrijden te gaan in de Champions League-groepsfase en moet proberen om zich te herpakken om zo toch nog een plaats in de volgende ronde te bemachtigen.