Steijn tevreden met Van Gaal bij Ajax: 'Zou dom zijn als we de kans niet benutten'

Steijn tevreden met Van Gaal bij Ajax: ‘Zou dom zijn als we de kans niet benutten’

Steijn, de technisch directeur van Ajax, is tevreden met de komst van Louis van Gaal. De voormalig trainer van onder andere Barcelona en Manchester United is aangesteld als adviseur bij de Amsterdamse club. Volgens Steijn is het een grote kans voor Ajax om zich verder te ontwikkelen.

“Het is een enorme kans voor ons”, zegt Steijn. “Van Gaal heeft een enorme staat van dienst en heeft veel ervaring in het voetbal. Hij heeft veel betekend voor de voetbalwereld en we zouden dom zijn als we deze kans niet benutten.”

Van Gaal zal samenwerken met de technische staf van Ajax om de club verder te helpen. Ook zal hij de jeugdopleiding van Ajax begeleiden. Steijn is ervan overtuigd dat Van Gaal een waardevolle bijdrage kan leveren aan de club.

“Van Gaal heeft veel kennis en ervaring op het gebied van voetbal. Hij kan ons helpen om de jeugdopleiding verder te ontwikkelen en onze spelers beter te maken. We zijn erg blij dat hij bij ons komt werken.”

Van Gaal is al begonnen met zijn werk bij Ajax en Steijn is ervan overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage kan leveren aan de club. “We zijn erg blij dat hij bij ons komt werken en we zullen er alles aan doen om hem te helpen om zijn doelen te bereiken.”