Lucie Horsch (24): ‘Ik bevind me in een identiteitscrisis’

Lucie Horsch (24) is een jonge vrouw die zichzelf in een identiteitscrisis bevindt. Ze voelt zich verloren en weet niet meer wie ze is of waar ze naartoe gaat. Lucie is opgegroeid in een klein dorpje in Nederland, waar iedereen elkaar kent en er weinig diversiteit is. Ze heeft altijd gedacht dat ze zich daar thuis voelde, maar naarmate ze ouder wordt, voelt ze zich steeds meer vervreemd van haar omgeving.

Lucie heeft altijd gedacht dat ze een normaal leven zou leiden, maar nu voelt ze dat er meer is. Ze heeft het gevoel dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen het leven dat haar omgeving haar voorschotelt. Ze voelt zich aangetrokken tot andere culturen en andere manieren van leven.

Lucie heeft geen idee hoe ze haar identiteit kan vinden. Ze voelt zich verward en verloren. Ze is bang om te falen als ze haar identiteit probeert te vinden. Ze is bang om afgewezen te worden als ze haar identiteit probeert te veranderen.

Lucie is op zoek naar manieren om haar identiteit te vinden. Ze zoekt naar manieren om haar identiteit te verkennen, zoals reizen, nieuwe culturen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen leren. Ze wil ook meer lezen over verschillende culturen en levensstijlen om meer inzicht te krijgen in wat er allemaal mogelijk is.

Lucie hoopt dat ze uiteindelijk haar identiteit kan vinden en dat ze kan worden wie ze wil zijn. Ze wil haar identiteit ontdekken en accepteren, zodat ze kan groeien en gelukkig kan zijn.