Nikkie de Jager maakt podcast in totale duisternis: ‘Je durft meer te geven’Nikkie de Jager lanceert podcast in totale duisternis: ‘Je durft meer te geven’

De Nederlandse beauty- en lifestyle influencer Nikkie de Jager heeft een nieuwe podcast gelanceerd genaamd ‘Je durft meer te geven’. De podcast wordt opgenomen in totale duisternis en is bedoeld om mensen te inspireren om meer uit zichzelf te halen.

De podcast is een initiatief van Nikkie de Jager, die bekend staat om haar openhartige gesprekken met anderen. In de podcast wil ze mensen helpen om hun angsten en twijfels te overwinnen. Ze wil mensen laten zien dat ze meer uit zichzelf kunnen halen dan ze denken.

De podcast wordt opgenomen in totale duisternis, wat een unieke ervaring is voor luisteraars. Door deze setting voelen luisteraars zich meer ontspannen en kunnen ze zich meer openstellen voor de gesprekken. Ook is het een manier om mensen te helpen hun angsten en twijfels te overwinnen.

Nikkie de Jager is ervan overtuigd dat mensen meer uit zichzelf kunnen halen als ze durven om hun angsten en twijfels te overwinnen. Ze hoopt dat haar podcast mensen kan helpen om hun angsten en twijfels te overwinnen en zo meer uit zichzelf te halen.

De podcast ‘Je durft meer te geven’ is een uniek initiatief van Nikkie de Jager en is bedoeld om mensen te inspireren om meer uit zichzelf te halen. Door de podcast op te nemen in totale duisternis, voelen luisteraars zich meer ontspannen en kunnen ze zich meer openstellen voor de gesprekken.