Rico Verhoeven kijkt uit naar rentree: 'Overweegt om te stoppen'

Rico Verhoeven kijkt uit naar rentree: ‘Overweegt om te stoppen’

Rico Verhoeven, de Nederlandse kickbokser en wereldkampioen, kijkt uit naar zijn rentree. Verhoeven heeft een lange carrière achter de rug en heeft al veel successen geboekt. Nu staat hij op het punt om weer in actie te komen, maar hij overweegt ook om te stoppen.

Verhoeven heeft al veel titels gewonnen in zijn carrière. Hij is vijf keer wereldkampioen geworden en heeft ook de GLORY-titel in de wacht gesleept. Maar ondanks al zijn successen overweegt hij om te stoppen.

Verhoeven zegt dat hij nog steeds veel plezier beleeft aan het kickboksen, maar dat hij ook andere dingen wil gaan doen. Hij wil meer tijd besteden aan zijn gezin en aan andere projecten waar hij aan werkt.

Verhoeven heeft al aangekondigd dat hij binnenkort weer in actie zal komen. Hij zal een gevecht uitvechten tegen Badr Hari, een andere Nederlandse kickbokser. Verhoeven zegt dat hij er klaar voor is en dat hij er alles aan zal doen om te winnen.

Hoewel Verhoeven overweegt om te stoppen, is hij nog steeds gemotiveerd om te winnen. Hij zal er alles aan doen om zijn titel te verdedigen en nog meer successen te boeken. We kunnen alleen maar afwachten wat de toekomst voor Verhoeven in petto heeft.