Feyenoord verwacht dat Bijlow na interlandperiode klaar is voor Oranje rentree

Feyenoord verwacht dat Bijlow na interlandperiode klaar is voor Oranje rentree

Feyenoord-doelman Justin Bijlow heeft een drukke periode achter de rug. Na een succesvol seizoen met Feyenoord, werd hij uitgenodigd om deel te nemen aan het Nederlands elftal. Hoewel Bijlow alleen bij de voorbereidende wedstrijden van Oranje aanwezig was, verwacht Feyenoord dat hij klaar is voor zijn rentree bij Oranje.

Na een goede prestatie met Feyenoord, waar hij een belangrijke rol speelde in de strijd om de landstitel, werd Bijlow uitgenodigd voor de interlandperiode van Oranje. Hoewel hij alleen bij de voorbereidende wedstrijden aanwezig was, heeft hij veel geleerd van de ervaring.

Feyenoord-coach Dick Advocaat is ervan overtuigd dat Bijlow klaar is voor zijn rentree bij Oranje. “Hij heeft veel geleerd tijdens de interlandperiode en is nu klaar om zijn rentree bij Oranje te maken”, aldus Advocaat.

Bijlow is er klaar voor om zijn rentree bij Oranje te maken. Hij heeft een drukke periode achter de rug, maar is nu klaar om zijn talent te laten zien op het hoogste niveau. Feyenoord verwacht dat Bijlow na de interlandperiode klaar is voor zijn rentree bij Oranje en dat hij een belangrijke rol zal spelen in de toekomst van het Nederlands elftal.