PSV begint met Tillman, Dest en Schouten in Champions League-wedstrijd tegen Sevilla

PSV begint met Tillman, Dest en Schouten in Champions League-wedstrijd tegen Sevilla

PSV heeft een belangrijke wedstrijd tegen Sevilla in de Champions League. De Eindhovenaren zullen deze wedstrijd aangaan met een sterk team. PSV begint de wedstrijd met de Amerikaanse verdediger Timo Tillman, de Nederlandse verdediger Sergino Dest en de Nederlandse middenvelder Ryan Schouten.

Timo Tillman is een jonge verdediger die dit seizoen al veel speelminuten heeft gemaakt voor PSV. Hij is een belangrijke speler in de verdediging van PSV en heeft al laten zien dat hij een goede verdediger is.

Sergino Dest is een Nederlandse verdediger die dit seizoen al veel speelminuten heeft gemaakt voor PSV. Hij is een belangrijke speler in de verdediging van PSV en heeft al laten zien dat hij een goede verdediger is.

Ryan Schouten is een Nederlandse middenvelder die dit seizoen al veel speelminuten heeft gemaakt voor PSV. Hij is een belangrijke speler in het middenveld van PSV en heeft al laten zien dat hij een goede middenvelder is.

Deze drie spelers zullen samen met de rest van het team proberen om de wedstrijd tegen Sevilla te winnen. Als PSV de wedstrijd wint, dan zullen ze een stap dichterbij komen bij het bereiken van de volgende ronde van de Champions League.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarbij PSV met Timo Tillman, Sergino Dest en Ryan Schouten zal proberen om de winst te pakken.