Fleetwood Mac gaat niet verder zonder Christine McVie volgens Stevie Nicks

Fleetwood Mac gaat niet verder zonder Christine McVie volgens Stevie Nicks

De wereldberoemde band Fleetwood Mac heeft een aantal grote veranderingen doorgemaakt in de afgelopen jaren. Een van de meest opvallende veranderingen is de afwezigheid van Christine McVie, die de band in 1998 verliet. Hoewel er geruchten zijn dat ze terug zou keren, lijkt het erop dat Fleetwood Mac niet verder zal gaan zonder haar. Dit heeft Stevie Nicks, de andere vrouwelijke bandlid, onlangs bevestigd.

Christine McVie is een van de oprichters van Fleetwood Mac en heeft een aantal van de meest bekende nummers geschreven, waaronder “Don’t Stop” en “You Make Loving Fun”. Ze was ook een van de meest prominente leden van de band, met een unieke stem en een uitgesproken persoonlijkheid. Na haar vertrek uit de band heeft ze nog steeds muziek gemaakt, maar heeft ze nooit meer met Fleetwood Mac samengewerkt.

Stevie Nicks heeft onlangs bevestigd dat Fleetwood Mac niet verder zal gaan zonder Christine McVie. Ze zei dat ze het gevoel heeft dat de band niet compleet is zonder haar. Nicks benadrukte ook dat de bandleden nog steeds goede vrienden zijn en dat ze hopen dat McVie ooit terug zal keren naar de band.

Hoewel er nog steeds geruchten zijn dat Christine McVie terug zal keren bij Fleetwood Mac, lijkt het erop dat dit moment nog niet in zicht is. De bandleden lijken te wachten totdat McVie klaar is om terug te keren, maar voorlopig lijkt het erop dat Fleetwood Mac niet verder zal gaan zonder haar.