Luuk de Jong tevreden met gelijkspel PSV: 'We hadden zomaar kunnen verliezen'

Luuk de Jong tevreden met gelijkspel PSV: ‘We hadden zomaar kunnen verliezen’

Luuk de Jong was tevreden met het gelijkspel van PSV tegen Feyenoord in de Eredivisie. De aanvoerder van PSV was blij dat zijn team een punt heeft gepakt, maar hij had ook begrip voor de situatie waarin Feyenoord zich bevindt. “We hadden zomaar kunnen verliezen”, aldus De Jong.

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord eindigde in een 1-1 gelijkspel. PSV kwam op voorsprong door een doelpunt van Cody Gakpo, maar Feyenoord kon nog voor rust gelijk maken door een doelpunt van Steven Berghuis. Na de rust kon geen van beide teams nog een doelpunt maken en zo bleef het bij een gelijkspel.

Luuk de Jong was tevreden met het resultaat. “We hebben een punt gepakt en dat is belangrijk”, aldus De Jong. “We hadden zomaar kunnen verliezen, want Feyenoord heeft een goed team en heeft veel kansen gehad. We hebben hard gewerkt om deze uitslag te behalen.”

De Jong had ook begrip voor de situatie waarin Feyenoord zich bevindt. “Feyenoord heeft een moeilijke tijd achter de rug en ze hebben veel spelers verloren. We moeten begrip hebben voor hun situatie en hopen dat ze snel weer op de rit komen.”

De Jong benadrukte dat PSV er alles aan doet om de titel te winnen. “We willen de titel winnen en we gaan er alles aan doen om dat te bereiken. We hebben nog een lange weg te gaan, maar we blijven positief en strijden voor elk punt.”